Een solarium of een zonnebank?

Ben je op zoek naar een solarium of zonnebank in Arnhem? Dan vind je de nieuwste zonnebanken met modern comfort en topresultaat bij Zonnestudio Elderveld. Wij zijn geopend in september 2016. Direct bij het winkelcentrum aan het Elderveldplein in Arnhem. In de huidige tijd heeft bijna iedereen het over een zonnebank. Sommige mensen noemen dit een solarium. Dit is misschien wel een beetje achterhaalde term. Een solarium is eigenlijk gewoon hetzelfde als een zonnebank. Internationaal is een solarium nog steeds een veelgebruikte term. Wil je dus in het buitenland graag naar een zonnestudio? Dan tref je met de term solarium waarschijnlijk ook een zonnebank. Ben je al bekend met een zonnebank en wil je nu in Arnhem (Zuid) gebruikmaken van de beste en nieuwste technologie? Wil je voordelig zonnen en een lekkere bruine kleur krijgen of onderhouden? Dan zien we je binnenkort graag bij Zonnestudio Elderveld.

Mogelijkheden in zonnebanken in Arnhem

We bieden je de keuze uit verschillende types Ergoline zonnebanken. Je eigen solarium boek je in blokken van 10 minuten. Een van onze top zonnebanken is de Ergoline Prestige 1600. De nieuwste technologieën worden gecombineerd met innovatief comfort. Met de Hybrid Performance en het Beauty Light LED wordt een nieuwe maatstaf in bruiningstechnologie gezet. Een mooie diepbruine kleur en gelijktijdige huidverzorging maken voor jou in Arnhem het plaatje compleet.

Arnhem Zonnestudio

Waarom je kiest voor een solarium in Arnhem

Onze zonnestudio biedt je de beste kwaliteit en de beste service. Je kiest voor ons, omdat:

  • Wij de nieuwste en modernste Ergoline solariums bieden
  • We een vakkundig en veilig advies geven
  • Je op de meest effectieve manier een lekker bruin kleurtje krijgt (of behoudt)
  • Wij zorgen voor een uitstekende hygiëne
  • Je eenvoudig en dichtbij je zonnebank reserveert

Maak nu ook gebruik van ons aanbod en geniet binnenkort van een mooie bruine teint!

Maak een afspraak bij de zonnebank in Arnhem

Zonnestudio Elderveld in Arnhem is voor jou geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur. Iedere dag geopend! Bel voor een afspraak met telefoonnummer 026-3795791. Wil je een mail sturen met je vraag? Gebruik hiervoor dan het e-mailadres info@zonnestudio-elderveld.nl. Om direct jouw Ergoline zonnebank te reserveren kun je ook rechtstreeks reserveren via de website of je voorkeur uitspreken via het contactformulier. Dit kun je natuurlijk ook gebruiken voor vragen aan onze zonnestudio in Arnhem.

Reacties zijn gesloten.