Lekker zonnen bij jou in de buurt

Wil je lekker naar de zonnebank bij jou in de buurt van Bemmel? Dan vind je in de buurt van Bemmel sinds het najaar 2016 een nieuwe zonnestudio met uitstekende apparatuur en faciliteiten. Zonnestudio Elderveld biedt de beste apparatuur en zonnebanken van Ergoline. Begonnen als een merk met een enkel model solarium is Ergoline nu het beste en meest toonaangevende merk. Logisch dus dat we voor Ergoline gekozen hebben toen we met de zonnestudio zijn begonnen. Wil je in Bemmel ook gebruikmaken van deze topmodellen zonnebanken van Ergoline? Maak dan nu je eerste afspraak bij ons in de zonnestudio. We bieden je een uitstekende ervaring met prima faciliteiten en een fijne sfeer. Vanuit Bemmel ben je binnen 20 minuten bij ons in de zonnestudio.

Waarom je ook in Bemmel kiest voor Zonnestudio Elderveld

We hebben onze zonnestudio gevestigd op een centrale plek in Arnhem-Zuid. Dat is niet voor niets. Het is voor veel mensen in Arnhem en direct regio eenvoudig te bereiken. Natuurlijk is het voor jou in Bemmel ook maar een klein stukje. Geniet van de beste apparatuur en bereik een optimaal resultaat. Je mag rekenen op topkwaliteit op alle verschillende onderdelen. Een goede hygiëne is voor ons vanzelfsprekend. Alle apparatuur is nieuw en je maakt kennis met mogelijkheden die een aantal jaren geleden nog ondenkbaar waren. Persoonlijk comfort en je eigen muziek? De Ergoline 1600 maakt het bijvoorbeeld mogelijk met een ingebouwde Bluetoothverbinding. Reserveren? Dat doe je eenvoudig en snel online. Liever bellen? Dan plannen we de afspraak ook graag direct voor je in.

Bemmel Zonnestudio

Bemmel Zonnebank

De kenmerken van een topmerk zonnebank

Bij Zonnestudio Elderveld hebben we gekozen voor de beste zonnebanken van het merk Ergoline. Van ons topmodel, de Ergoline Prestige 1600, geven we je graag een aantal opvallende kenmerken:

  • Nieuwste technologie
  • Tijdloos design in een innovatieve comfort uitvoering
  • Hybrid Performance
  • Beauty Light Led
  • Gelijktijdige huidverzorging tijdens de bruining

Bel of mail ons gerust als je in Bemmel meer wilt weten over de mogelijkheden die deze Ergoline zonnebank jou te bieden heeft.

Maak je afspraak in Bemmel of krijg meer informatie

Een afspraak maken voor een zonnebank is meestal niet nodig. Je kan gewoon bij ons binnenlopen. Voor vragen over onze zonnestudio kan je ons bereiken op telefoonnummer 026-3795791 of mailen op info@zonnestudio-elderveld.nl. Tenslotte kun je in Bemmel natuurlijk ook gebruikmaken van het contactformulier op de website of de online reserveer mogelijkheid gebruiken. We zien je graag binnenkort in onze zonnestudio.

Reacties zijn gesloten.