Veilig zonnen op een perfecte zonnebank

Ben je in Lent op zoek naar de beste zonnebank en de ideale zonnestudio? Dan vind je die in de buurt van Lent bij Zonnestudio Elderveld. Je bent vanuit Lent binnen 20 minuten bij ons in de zonnestudio. Een ritje dat zeker de moeite waard is vanuit Lent. Wij zijn namelijk een nieuwe zonnestudio die haar deuren in het najaar van 2016 geopend heeft. Waar voorheen een zonnestudio beschikte over een enkel solarium, daar heeft het enkele solarium nu plaats gemaakt voor een modern en comfortabel arsenaal aan zonnebanken. Bij Zonnestudio Elderveld hebben we in de regio Lent gekozen voor zonnebanken van het opmerk Ergoline. Kies uit verschillende modellen en reserveer eenvoudig online. Wij zijn ook ideaal gelegen als je vanuit school of werk in Arnhem moet zijn. Op de heen- of terugweg naar/van Lent eenvoudig en snel even een topkwaliteit zonnebank reserveren? Bij ons doe je dat. Gewoon op weg naar je werk of school of op de terugweg. Lekker even ontspannen en een mooie bruine kleur krijgen (of houden natuurlijk).

Veiligheid en hygiëne in de zonnestudio

Bijna al onze klanten vinden het belangrijk dat het in de zonnestudio schoon en netjes is. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het belang van hygiëne. Een vuile zonnestudio of een onhygiënische zonnebank is voor niemand goed. We begrijpen dus als vanzelfsprekend dat we verantwoordelijk zijn voor een schone omgeving waar je ongestoord gebruik kunt maken van de zonnebank. Schoon, veilig en fris? Daar mag je bij ons dus altijd op rekenen.

Geeft dit voor jou in Lent de doorslag om bij ons gebruik te maken van het solarium en de zonnebank? Heb je meer argumenten nodig om voor ons te kiezen? Dan vind je hieronder nog een aantal redenen.

Lent Zonnestudio

Lent Zonnebank

5 Prima redenen om voor Zonnestudio Elderveld te kiezen

  • Ergoline solarium en zonnebank van de beste kwaliteit
  • Vriendelijk en vakkundig personeel
  • Huid- en cosmetica-advies
  • Eenvoudig online reserveren
  • Werken conform regels, minimum leeftijd 18 jaar bijvoorbeeld

Zonnebank vanuit Lent bezoeken?

Neem contact op met Zonnestudio Elderveld. Bel ons op telefoonnummer 026-3795791 voor informatie. Vul het contactformulier op de website in of stuur een e-mail naar het e-mailadres info@zonnestudio-elderveld.nl. Daarnaast kan je snel en eenvoudig vanuit Lent een online reservering voor een van de zonnebanken maken. Gewoon binnenlopen zonder afspraak is uiteraard ook mogelijk.

Reacties zijn gesloten.