Een zeker gevoel

Zoek jij de beste zonnebanken die jou dat heerlijke, zekere en mooie gevoel kunnen geven? Breng dan eens een bezoekje aan Zonnestudio Elderveld. Wij zijn sinds september 2016 gevestigd in Arnhem (Zuid). In onze studio staat een enorme collectie zonnebanken opgesteld. Al onze zonnebanken komen van het topmerk Ergoline. Ergoline staat voor gebruiksvriendelijkheid, prachtig resultaat en de hoogste veiligheid. Voor iedereen hebben wij een geschikte zonnebank. Dus ook voor jou! Breng daarom snel een bezoekje aan Zonnestudio Elderveld. Wij adviseren jou graag en zorgen dat jij straks weer dat heerlijke, zekere en mooie gevoel ervaart. En dat allemaal dankzij die prachtige bruine kleur. Lees snel verder!

Kort maar krachtig

Onze zonnebanken zijn per tien of twintig minuten te reserveren. Dat lijkt misschien kort, maar binnen deze tijd heb je al een heel zacht, mooi kleurtje te pakken. Voor duidelijker resultaat reserveer je gewoon meerdere bezoekjes. Wij hebben voldoende zonnebanken, dus er is altijd wel een geschikte zonnebank voor jou vrij. Wist je dat al onze zonnebanken via onze online reserveringsmodule te reserveren zijn? Supermakkelijk! Je klikt jouw ideale zonnebank aan. Je kiest de dag uit waarop jij de zonsessie wilt plaats laten vinden. En je kiest de betreffende tijd. Dat is alles! Als het zo ver is, ga je naar onze zonnestudio toe. Dat kan op allerlei manieren. Omdat wij namelijk zo ideaal gelokaliseerd zitten, zijn wij zowel via de auto, fiets en het openbaar vervoer te bereiken. Vanuit Arnhem, Nijmegen en alle omgelegen dorpen en steden. Ook jij bent zo bij onze zonnebanken.

Zonnestudio

Zonnestudio

Reserveer direct een zonnebank of neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze zonnebanken.

Voordat je gebruik maakt van onze zonnebanken

Als je het mooiste resultaat wilt hebben na een zonsessie, dan is het van belang enkele stappen te zetten. En wel voordat je in de zonnebank gaat liggen! Daarom hierbij een kort stappenplan voordat je in de zonnebank kruipt:

  1. Stel je huidtype vast
  2. Smeer je lichaam in
  3. Zet een zonnebril op
  4. Neem plaats in de zonnebank
  5. En geniet!

Neem contact met ons op

Ben jij benieuwd naar Zonnestudio Elderveld? Kom dan gerust eens langs bij onze zonnestudio. Wil je eerst meer weten? Neem dan snel contact met ons op. Pak de telefoon en bel telefoonnummer 026-3795791. Of stuur een mailtje naar info@zonnestudio-elderveld.nl. Wij vertellen je graag meer over onze moderne en fijne zonnebanken!

Reacties zijn gesloten.