€8,50 / 10min
€11 / 20min
Details Reserveer

Ergoline – Inspiration 600

De Inspiration 600 laat met haar adembenemende look en de innovatieve uiterlijke kenmerken een nieuwe standaard zien in de compactklasse. Het grote Bodyform Plus ligvlak, de geoptimeerde Air Condition Plus, Aqua Fresh & Aroma, 3D Sound en NFC Connect bieden een comfort, zoals alleen wordt vertoond in de luxe klasse.

€8,50 / 10min
€12 / 20min
Details Reserveer

Ergoline – Prestige 1400

Met de Ergoline Prestige 1400 presenteert Ergoline het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van het zonnebankenmerk. Zonnen wordt een compleet nieuwe ervaring met deze gloednieuwe zonnebank! Dankzij het indrukwekkende design, de dynamische led lichtshow en 3D sounds, trekt deze zonnebank gegarandeerd uw aandacht. Comfort en bedieningsgemak worden naar een hoger niveau getild. Tevens zorgt de Intelligent Perfomance ervoor dat u betere bruiningsresultaten behaald.

€9 / 10min
€13 / 20min
Details Reserveer

Ergoline – Prestige 1600

De Ergoline Prestige 1600 biedt het nieuwste van het nieuwste op het gebied van bruinings – technologie. De Hybrid Performance en Beauty Light LED zorgen voor een combinatie van UV – en rood licht. Hierdoor krijgt de huid een gelijkmatige, diep bruine kleur. Waarbij gelijktijdige huidverzorging ook nog eens mogelijk is. Een ander aspect dat de Ergoline Prestige 1600 zo uniek maakt, is de Personal Sunstyle.