Ergoline – Prestige 1400

€ 8,50  / 10min

€ 12  / 20min

Telefonisch boeken

Comfortabel onder de zonnebank

Met de Ergoline Prestige 1400 presenteert Ergoline het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van het zonnebankenmerk. Zonnen wordt een compleet nieuwe ervaring met deze gloednieuwe zonnebank! Dankzij het indrukwekkende design, de dynamische led lichtshow en 3D sounds, trekt deze zonnebank gegarandeerd uw aandacht. Comfort en bedieningsgemak worden naar een hoger niveau getild. Tevens zorgt de Intelligent Perfomance ervoor dat u betere bruiningsresultaten behaald. Een nieuwe standaard op zonnebankgebied is gezet. Bent u al overtuigd? Kom langs bij Zonnestudio Elderveld en ervaar zelf de Ergoline Prestige 1400.

Voor uw persoonlijke luxemoment

Dynamische kleurenschema’s die ingesteld kunnen worden aan bijvoorbeeld uw stemming, de intelligente en geavanceerde technologie. Prestaties die ervoor zorgen dat u sneller en dieper wordt gebruind… De Ergoline Prestige 1400 is het paradepaardje van de nieuwe luxe zonnebanklijn van Ergoline. U beleeft dan ook een geheel nieuwe ervaring aan luxe en service. Doordat het mogelijk is om uw voorkeursinstellingen op te slaan, kunnen deze voor toekomstige sessies worden gebruikt. Ideaal als u uw teint gelijkmatig op wilt bouwen. Wilt u meer weten over dit nieuwe type zonnebank? Zonnestudio Elderveld vertelt u er graag meer over. En tevens voorzien wij u van advies voor verantwoord gebruik van deze zonnebank.

Meer over de Ergoline Prestige 1400

De Ergoline Prestige 1400 zet dus een nieuwe standaard op het gebied van zonnebanken. De voordelen van deze zonnebank zijn onder andere:

  • 52 UV lampen
  • Inclusief hoofd – en schouderbruiner
  • Climate control en airco
  • Een multi relax ligvlak
  • Muziek met 3D sound
  • Met een chip uw persoonlijke gegevens registreren

U gebruikt de Ergoline Prestige 1400 bij Zonnestudio Elderveld al tegen de voordelige prijs van €12,- voor 20 minuten. Wij helpen u graag bij het instellen van uw voorkeuren.

Laden...